3 delt kake

Velkommen til Hanne`s kaker [ cakes by Hanne ]! Når jeg ble spurt om jeg kunne lage en kake som skulle være til en nyfødt baby, en 5 åring og en 8 åring da gikk tankene rundt og rundt for hvordan jeg skulle løse det på best mulig måte… Har du lyst så klikk deg inn for å se resultatet av det…

Temaene skulle være en nyfødt baby, en figur fra Madagaskar filmene og en fotballspiller fra Utleira… Å gjerne GRATULERER en eller annen plass. Så jeg bestemte meg for å dele opp kaken i 3 deler istedet for å sette figurene rundt omkring. Skiller delene fra hverandre med en kant av marsipan i samme farge som selve
kaken.

Kaken er sukkerbrød med jordbærmousse med sjokoladebiter.

Hele kaken er trekt i vanlig marsipan som er farget hvit med Wilton sin white white. Hadde på litt gress på kanten nede på fotball delen. Det er skjært til for hånd bare

Fotballspiller fra Utleira fotball. Mennesker er vanskelig å få til synes jeg… Står Utleira bak på ryggen hans også. På de fargerike klossene i bakgrunnen står det GRATULERER…

På Madagaskar delen ligger løven og hviler oppå sebra striper. De svarte stripene skjærte jeg bare til og la oppå kaken. Kult med sebrastriper på kake

Jeg har ikke sett Madagaskar filmene selv så måtte bare se på bilder når jeg modellerte denne… Ble ihvertfall gul så jeg på bildet etterpå… Gulfargen er penslet på etterpå

Å så baby delen med rosa rundinger…. Nusselig

Så søt denne babyen! Laget i silikonformen til First Impressions mold. Fikk på en rysje truse med en sløyfe www.kakeboksen.no. Så søt den med hjertene, mere info om hvordan den brukes her

Tusen takk for at du titten innom meg! Håper du likte det du så…

Til vi sees igjen…

Blogglisten Bloggurat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 tanker om “3 delt kake

  1. Du er så flink! 🙂 Jeg har et spørsmål: Hvordan får du lokket til å bli så jevnt? Mitt blir alltid rynkete rundt kaka… Jeg har ikke sånn utstyr til å jevne ut da. Må man ha det?

    • Tusen takk Lene! Veldig lurt å ha en smoother ja, det gjør jobben litt enklere. Ligger en trinn for trinn innpå bloggen min med tips. Men beste tipset er å ha et lokk som er mye større enn kaka for da er det lettere å dra litt i det mens man klemmer godt inntil med hånden. Litt jobbing med det og trening så fikser du det 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *