3D Traktor kake tutorial

Velkommen til Hanne`s kaker [ cakes by Hanne ]! I denne tutorialen viser jeg hvordan man kan lage en 3D Traktor kake. Mange bilder og forklaringer på hvordan jeg gjør det 🙂

Tutorialen til denne 3D Traktor kaken er å få kjøpt på min facebook shop, til bare 20 kr. Der viser jeg med bilder og forklaringer hvordan man kan lage en traktor 🙂 Populært i barnebursdager dette, en veldig enkel og grei Traktor som vil gjøre lykke. Jeg har valgt et Gråtass lignende design, men denne passer til hvilken som helst traktor bare å endre farge på marsipan/fondanten 🙂 Noen har til og med en traktor på bryllupskaken sin så mange muligheter 🙂

Noen bilder av hva du vil få mere informasjon om når du kjøper denne tutorialen 🙂


Noen trinn for trinn (tutorial) vil bli å få kjøpt via min facebook siden Hanne`s kaker med Paypal og man laster da ned en PDF fil etter gjennomført betaling. Denne PDF filen inneholder bilder, forklaring og tips for å lage en blomst, kake eller pynt f.eks. Som jeg forstår er det kun mulig å betale gjennom PC, ikke mobil eller Ipad. Tror jeg… Skulle det være noen som ikke vil ha Paypal eller ikke får til betalingen ta kontakt på hanneskaker@ntebb.no så kanskje vi finner en løsning. Paypal er forresten et veldig trygt og greit betalings middel når man handler endel på nett, mere info om Paypal her. Lager i første omgang bare PDF filer på norsk, men finnes jo alltids google translate 🙂 Det er jo også veldig greit å ha en PDF fil liggende på Pc`n sin for da har man den der når man trenger den og man kan også velge å skrive den ut. NB: Kopiering og videresending av PDF filene er ikke tillatt.Takk for at du vil kjøpe tutorial av meg, det fører til at jeg kan lage enda flere og bedre trinn for trinn av mine kaker og pynt til dere 🙂

PS: det er bare noen trinn for trinn jeg kommer til å legge ut for salg, de fleste vil fortsatt være gratis. Men for å være istand til å lage mange fine tutorials til dere ser jeg meg nødt til å ta betalt for noen.

Til vi sees igjen…

Blogglisten Bloggurat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 tanker om “3D Traktor kake tutorial

    • Ja det har jeg! Å jeg er faktisk nødt til det. Jeg bruker mange timer hver dag på å legge ut trinn for trinn på ting jeg lager. Jeg svarer på masse spørsmål og mailer hver eneste dag. Å jeg tjener ingenting, bare utgifter. Å så er dette takken når jeg har lagt ut 2 stk av 174 innlegg som betaling… Jaja er ikke mye det er satt pris på min innsats da! Veldig synd å miste deg som fast leser da det må jeg si. Dessuten er det no bare noen få som kommer til å koste og det er jo virkelig ens eget valg om man vil kjøpe eller ikke. Det her var bare trist, trodde mine lesere skjønte hvor mye innsats jeg la ned i dette…

    • Jeg synes ikke 20 kr. for en tutotrial er mye. Det er helt forståelig at du bruker enormt med tid på dette og ingenting er gratis her i verden. Dessuten lager du en flott og oversiktlig tutotial at en nybegynner fint kan oppnå gode resultater med veiledningen din. Så som en fast leser, støtter jeg deg. Meg mister du ihverfall ikke 😉

  1. Jeg betaler gladelig litt for gode tutorials, og synes du gjør en kjempejobb! Ikke AL sånne kommentarer gå innpå deg, vedkommende snakker kun for sin egen delog ikke alle andres. Du vil nok se at flertallet har forståelse for det 🙂 jeg vil stadig være fast besøker hos deg 🙂

    • Tusen hjertlig takk for støtten din! Det er sant som du sier jeg bruker masse tid på denne bloggen min. Å jeg velger å tro som du sier at flertallet har forståelse for dette 🙂 Glad for at du besøker meg Sabla Jilt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *