Å vinneren er…

Tusen takk til alle som har delt facebook siden min og bloggen min! Dere er supre <3 Det har vært innom over 2000 besøkende på de 9 dagene siden jeg la ut giveawayen min 🙂 Helt fantastisk! Håper mange og aller helst alle fortsetter å følge med meg på de trinn for trinnene jeg kommer til å legge ut fremover... Disse trinn for trinnene kommer:
* Lynet Mcqueen
* Smurfer
* Stablekake
* Baby sko
* Converse baby sko
* Veske kake

For å nevne noe… Så følg med meg 🙂

Tusen takk for alle flotte kommentarer under Giveaway innlegget. Jeg har ikke fått til å svare de som har kommentert pga. at jeg ikke ville bli med på giveawayen selv… 😉 Men alle kommentarer er lest <3 Så spør meg gjerne i andre innlegg eller på facebook siden Hanne`s kaker hvis du lurer på spørsmålene fortsatt…

Sånn har jeg valgt en vinner:

Det er kommet inn 130 kommentarer, den som ligger øverst (anonym, men signert Sara kakebaker) er nr 1. Og den nederste er den siste (Bente), dvs nr 130.

www.random.org har jeg lagt inn antall kommentarer og det er blitt trekt ut nr. 89

Å den heldige vinneren av disse flotte utstikkerene og cupcakeformene………………………….

er …………………………………………..Marit……………………………………………

med kommentar nr 89

Gratulerer så mye Marit, håper du får mye glede og nytte av dette. Send meg navn og adresse så skal jeg få sendt dette til deg 🙂 Kan sende den på hanneskaker@ntebb.no

Kommer nok med flere Giveaway senere så følg med 🙂

Til vi sees igjen…

Blogglisten Bloggurat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 tanker om “Å vinneren er…

  1. Hei 🙂
    Kom over denne siden i dag. Håper det kommer trinn for trinn på converse-skoene om ikke lenge.
    Jeg skal lage min første kake, og tenkte pynte med slike sko 🙂
    Håper jeg kommer til å bruke siden din til mye inspirasjon i fremtiden

    Hege

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *