Adresseavisens kake

Velkommen til Hanne`s kaker [ cakes by Hanne ]! I dag har jeg hatt en veldig spesiell dag… Det har vært veldig morsomt, men føles litt som skrekkblandet fryd må jeg si… Men er stolt og fornøyd over den flotte reportasjen i Adresseavisen her i Trondheim 🙂 Å her er bilde av kaken jeg laget….

Kan jo starte med begynnelsen kanskje… Jeg fikk en mail fra en hyggelig reporter i Adresseavisen for mange uker siden med spørsmål om jeg kunne stille opp i en reportasje i fredags billaget til Adresseavisen, nemlig Hjem: Jeg sendte en mail tilbake og dagen etter ringte hun 🙂 Vi avtalte tid og jeg måtte julepynte vårt hus tidlig i november… Veldig uvant for meg som pynter lillejulaften… Men til barnas fryd ble det no pyntet 😉 Jeg så for meg en reporter som kom på døra, men neida der stod de 3 stk… Det var jo veldig hyggelig og gikk jo veldig bra å bli intervjuet og filmet. Jeg elsker jo å lage kaker, så følte meg veldig på hjemmebane der da 🙂

Så resultatet stod å lese over 5 sider i Adresseavisa i dag, kjempemoro! Å så mange sider da, virkelig overveldende… Å for de som ikke har fått med seg videoen hvor jeg trekker en kake med marsipan. Lager en snømann og et juletre. Så se på denne linken: http://www.adressa.no/forbruker/hjem/article6813357.ece.

Jeg lagde også noen kjeks med marsipan og noen med fondant også som stod fremme når de var her 🙂

 

Så alt i alt var dette en utrolig morsom opplevelse og jeg er så klar for mere utfordringer hehe 😉

Tusen takk for alle hyggelig kommentarer og hilsener jeg har fått i dag! Setter så masse pris på dere alle sammen <3

 

Til vi sees igjen…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 tanker om “Adresseavisens kake

 1. Kjempefin video! Har ikke sett Adresseavisa, kan du scanne den og legge ut kanskje? Hadde vært gøy å se for oss i Oslo også! 🙂

  Bruker du forresten CMC i marsipanen når du lager snømann og juletre? Jeg liker også best å jobbe med marsipan, men figurene detter mye mer sammen enn om jeg bruker fondant.

  Gratulerer så mye, Hanne!

  • Tusen takk! Prøver å se litt på om det går å legge ut… I disse gjorde jeg ikke det. Men du kan godt gjøre det altså, jeg buker det ofte i figurer. Men Pals sin marsipan er det litt mere hold i enn vanlig butikk kjøpt marsipan.

 2. Ble veldig inspirert av artikkelen i Adresseavisens «HJEM» i skrekkblandet fryd bestilte jeg meg et nybegynnersett hos kakeboksen.no. Det blir nok til at jeg tar kontakt på nyåret for hjelp, aner jo ikke hva alt akal brukes til…… Jeg er veldig glad i å bake, men det blir bare kjedelige kaker desverre. På vårparten begynner alle bursadagene og hadde hvert fryktelig moro å komme med en fin kakke til mine barnebarn…..

  Hilsen Ann-Katrin

  • Å så utrolig morsomt å høre! Gled deg masse, det er så moro å pynte kaker 🙂 Gi lyd fra deg du 🙂 Kos deg med kakepynting og God Jul!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *