Årets kake 2010

Som sikkert mange av dere har hørt tidligere så vant jeg Årets kake 2010 på www.kakefesten.no Dette synes jeg var stor stas! Å spesielt stolt ble jeg over at jeg vant med kaken jeg laget til vår minste datters barnedåp:-) Kakefesten er forresten et flott forum for oss kakeinteresserte, så har du ikke vært der, ta en titt innom:-)

Dette flotte «banneret»  til å ha på min kakeside fikk jeg også:


Her er da kaken jeg vant denne tittelen med

Søte sko som det kommer trinn for trinn på etterhvert…
Måtte jo ha med navnet på prinsessen vår:-)

Et flott diplom fikk jeg jo også fra Kakefesten.
Vant i tillegg Årets dåpskake 2010 også, med samme kaken:-) Fikk diplom for det å.

Jeg fikk en hyggelig mail fra Ingrid Julia Austeng-Dahlen om at hun syntes den kaken her var så nydelig og at hun ville ha en lignende til sin datters barnedåp. Men ville gjerne ha den mindre, dvs i 2 etg. Her er resultatet:-)
Må vise dere kaken jeg laget til vår første datters dåp, den var i august 2008. Ser virkelig at jeg har utviklet meg innen kakedekorering de siste 3 årene;-) Men var jo så fornøyd med kaken den gangen.
Takk for at du tittet innom:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 tanker om “Årets kake 2010

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *