Bamse med kjole tutorial

Velkommen til Hanne`s kaker [ cakes by Hanne ]! I denne tutorialen som ligger til salgs på shoppen min på facebook siden Hanne`s kaker kan du lære å lage en søt bamse med kjole på 🙂

I pdf filen viser jeg hvordan man kan lage en søt bamse med bilder og forklaringer, her er noen smakebiter 🙂

Håper du kunne tenkt deg å kjøpe denne tutorialen min! Som jeg har forklart tidligere så blir noen få trinn for trinn lagt ut for salg. Dette hjelper på så jeg kan fortsette å levere flotte trinn for trinn til dere 🙂 Vil fortsatt komme flest innlegg gratis som tidligere, men noen tar jeg litt betalt for. Håper på forståelse for dette! Jeg bruker masse tid på min blogg og er glødende opptatt av at alle skal få gleden av å få mulighet til å lære å bake! Så for å ha mulighet til å fortsette med dette er dette en løsning jeg har god tro på 🙂

Her finner du den altså: Hanne`s kaker shop på facebook

Litt info:

Noen trinn for trinn (tutorial) vil bli å få kjøpt via min facebook siden Hanne`s kaker med Paypal og man laster da ned en PDF fil etter gjennomført betaling. Denne PDF filen inneholder bilder, forklaring og tips for å lage en blomst, kake eller pynt f.eks. Som jeg forstår er det kun mulig å betale gjennom PC, ikke mobil eller Ipad. Tror jeg… Skulle det være noen som ikke vil ha Paypal eller ikke får til betalingen ta kontakt på hanneskaker@ntebb.no så kanskje vi finner en løsning. Paypal er forresten et veldig trygt og greit betalings middel når man handler endel på nett, mere info om Paypal her. Lager i første omgang bare PDF filer på norsk, men finnes jo alltids google translate 🙂 Det er jo også veldig greit å ha en PDF fil liggende på Pc`n sin for da har man den der når man trenger den og man kan også velge å skrive den ut. NB: Kopiering og videresending av PDF filene er ikke tillatt.

Til vi sees igjen…

Blogglisten Bloggurat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *