Barnekaker jeg har laget

Her er noen av barnekakene jeg har laget de siste 3 årene:-) Vært mange morsomme kaker å lage, noen store utfordringer og andre morsomme. Noen søte og veldig jentete:-) Å mange i glade sterke farger!


 Jeg finner mye inspirasjon rundt omkring på nettet og fra andre som er like opptatt av kaker som meg. www.kakefesten.no har et flott galleri med kaker. Det har også www.kakeboksen.no. Jeg liker godt å søke etter kaker på www.flickr.com Skriv inn cake og man får en uhorvelig mengde treff… Så lurt å spesialisere det litt.

Her er kommer bildene:-)

Denne kaken laget jeg til vår eldste datters 1 års dag. Denne utgaven har blitt til inspirasjon for mange dåpskaker i ettertid. Både hos meg og andre:-)

Den her fikk da Hedda til 2 års dagen , var veldig opptatt av Makka Pakka og resten av Drømmehagen på den tiden.

Å her er 3 års kaken hennes:-) Det var Mikke Mus og resten som var populære da, og fortsatt er de det. Denne kaken fant hun bilde av på nettet lenge før 3 års dagen sin og sa at den skulle hun ha når hun ble 3 år… Å mamma`n måtte bare lage en sånn da;-) Hun var så stolt og fornøyd over denne, men mener at Dolly og Donald mangler da… Bildet her kikker hun på rett som det er. Nå er spørsmålet hva slags kake hun skal ha til 4 års dagen da… Har enno et halvt år igjen å tenke;-)

Å så måtte jo minstefrøkena få en kake til 1 års dagen sin da. Jeg hadde funnet en sånn kake på nettet som jeg tok inspirasjon i. Den ble ikke helt som jeg hadde tenkt men men… Sikkert bare jeg som ser alle feilene;-)

Gulrotkake til Thyra, datter av en god venninne.

Ben10 kake til Kristoffer som jeg er fadder til.

Liverpool kake til fotballfrelste Andreas, broren til Kristoffer på bildet over.

Hestehode til Kristin.

Søstrene Vårin og Frøya har fått sine kaker også.

Flykake til Oliver. Her er flyet laget i Cereal treats og kledd med marsipan.

Den jungelkaken her var så moro å lage, artige figurer å modellere. Flotte farger og fikk prøve meg på et fossefall. Her er fatet (drum) også kledd i marsipan. Under ser du kaken fra flere vinkler. Var veldig fornøyd med denne og det var foreldrene til Ludvic også:-)

Min første og eneste Barbie dukke kake hittil:-)

Noen typiske jentekaker:-)

Å så noen guttekaker:-) Eller sikkert noen jenter som liker fotball og Lynet også;-)

Du finner alle kakebildene mine på Hanne`s kaker på facebook.

Takk for at du tittet innom:-) Ha en flott lørdagskveld! I morgen kommer jeg med trinn for trinn på Angry Birds. Trinn for trinn på baby Converse sko kommer også:-)

Kakehilsen fra Hanne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 tanker om “Barnekaker jeg har laget

  1. Jeg mener jeg brukte 25 cm og 15 cm, men husker ikke helt… Kledte fatet (drum) med marsipan også. Jeg bare lager de figurene, er ikke så vanskelige egentlig… Skal se om jeg får laget en trinn for trinn på de en dag…:-)

  2. ÅÅÅ det hadde vært supert:)Er helt i startfasen med modellering, men synes det ser så gøy ut:) Har så lyst til å få det til og bli flink etterhvert… Kjempe fint du gidder hjelpe sånne som meg:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *