Bloggen er 6 mnd, og hva med en… AVSLUTTET

GIVEAWAY …?

Tenk at bloggen min er 6 måneder gammel. Helt utrolig! På den tiden har snart 38 000 besøkende vært innom… 138 400 sidevisninger… Å masse hyggelige kommentarer fra dere <3 Jeg er så fornøyd! Hva bringer det neste halve året da tro... Her er det bare å stå på fra min side og gi dere masse flotte trinn for trinn og oppskrifter så dere vil følge med meg videre <3 I anledning bloggens 6 mnd. feiring vil jeg ha en giveaway til dere kjære lesere. Å som mange har fått med seg har jeg kjøpt meg skriver for å skrive ut spiselige bilder. Denne kaken som jeg laget til vår datter Hedda`s 4 årsdag har jeg brukt spiselige bilder på Hedda og resten av prinsessene <3

Mange muligheter på en kake ved å bruke spiselige bilder. Så da kanskje dere skjønner hvor jeg vil hen…

Giveaway premien er altså et ark med spiselig bilde etter eget ønske, sendt hjem i posten til deg 🙂 Så kommenter under innlegget her så er du med i trekningen. Å for å gjøre det enno mere spennende og flere vinnersjanser blir det en premie stige som dette…

50 kommentarer: 1 ark med spiselig bilde trekkes
150 kommentarer: +1 ark til med spiselig bilde trekkes
200 kommentarer: +1 ark til med spiselig bilde trekkes 


250 kommentarer: OVERRASKELSE

Det du må gjøre for å bli med i trekningen er å skrive en kommentar under innlegget her med navn eller mailadr. så jeg finner vinneren. Bare kommentarer under dette innlegget blir tatt med i trekningen. Skriv gjerne hva du liker med bloggen min og om det er spesielle ting du ønsker trinn for trinn eller oppskrift på. Bare en kommentar per person, jeg sletter hvis det kommer flere fra samme person 😉 Hvis noen glemmer navn osv. i innlegget sitt så send meg gjerne en mail på hanneskaker@ntebb.no og henvis til hva du har skrevet på kommentaren. Jeg må godkjenne alle kommentarer så noen ganger kan det ta litt tid før den dukker opp på bloggen… Jeg får ikke til å kommentere på deres kommentarer for da blir det kluss i rekkefølgen, men jeg leser alt 🙂

Vinneren blir trukket med bruk av randorm.org neste søndag den 20/5-12. Stenger for kommentarer kl 21 den kvelden.

Så… Jo flere som kommenterer jo større vinnersjanse, så da er det bare å dele i vei med alle dine venner 🙂
Vil du ha en sjanse til å være med å trekke ut 3 spiselige bilder så må flest mulig skrive seg på her <3 For ikke å snakke om en OVERRASKELSE i tillegg... Her finner du Hanne`s kaker på facebook, og der har jeg nå 1940 likere 🙂 Hadde vært morsomt om vi kom opp til 2000 likere til neste søndag <3
Så tusen takk alle dere kjære lesere som gjør at jeg synes det er så morsomt å jobbe med denne bloggen <3  Takk til dere som deler så trofast og gir meg så mange hyggelige kommentarer! Baking er gøy! Ha en flott søndags kveld <3
Stor klem fra meg 🙂

22/5-12: Giveawayen er avsluttet og en vinner er trekt ut 🙂

Blogglisten Bloggurat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

103 tanker om “Bloggen er 6 mnd, og hva med en… AVSLUTTET

 1. Dette må jeg såklart være med på. Vil si tusen takk for masse tips å råd både på bloggen å per telefon. Har ikke fått testa ut så alt for mye enda men det jeg har testa sånn som å bruke maizena til marsipan var iallefall et bra råd. Takker for bildene som du alt har laget for meg også.
  MVH
  Janne Pedersen

 2. Hei =)
  jeg har ikke fulgt bloggen din så lenge som mange andre, men det jeg liker med den er det store sortimentet du har =) de utrolige flotte kakene og dekorasjonene og ikke minst bildene du tar som viser detaljer som er en helt utrolig =) siden din er en inspirasjon for meg og sikkert for mange andre =)
  Klem Jane janehopland@hotmail.com

 3. Klart vi er med 😉 Synes du har en fantastisk blogg, masse flott inspirasjon og tips for meg i hvertfall . Er det noe jeg lurer på mens jeg planlegger å lage, elelr står midt i laginga av kaker, så titter jeg innom bloggen for tips 😉
  Klem fra irene, irenemnielsen@hotmail.com

 4. Du e virkelig en inspirasjon å super flink! Får mange gode tips å ideer av dæ som må prøves ut(nån e selvsagt testa allerede ;)Stå på videre! 🙂

  Mvh

  Ina A.Piippo

 5. Gratulerer så mye!! Morro når både bloggen og siden på face går så bra 😀
  Jeg kan ikke sette fingeren på noe som du bør gjøre.. for bloggen din er faktisk en av de bedre.. du er flink til å oppdatere, trinn for trinn etc.. la den være og fortsett slik du gjør 😀
  Hilsen Solveig.

 6. hei, følger med på bloggen din, senest i dag lagde jeg de sjokolade-og peanøttbitene, for ørtende gang.. du er inspirerende og flink!! Jeg blir selvsagt med på give away. mange hilsner fra Linda Andresen

 7. Hei :o) En god ting kan ikke sies for ofte; Kjempefin blogg!!! Fantastiske herligheter og fristelser, inspirasjon og veldig gode trinn-for-trinn!! Digger også cupcakes-luene! Takk igjen til deg som deler alt dette :o)

  Hilsen Sølvi

 8. Gratulerer med 6 mnd 🙂 Jeg er fast leser av bloggen din, og er super å følge med på. Du får ting til å virke så enkelt og greit:) Gleder meg til å følge med videre!

  Anne Margrete Nystad
  amnystad@hotmail.com

 9. Åh – Hanne! – dette er jo bare drømmebloggen. Du har et hav av nyttige tips, enkelt å finne frem til det man trenger hjelp til og en drøm av how-to’s!! Du er en sann inspirator og så utrolig flink å støtte opp og komme med fine tilbakemeldinger!

  Gratulerer med 6 mnd – jubileum og lykke til i jakten på 2000 likere 🙂

  tittin72@live.no (Kristin Jensen)

 10. Gratulere med 1/2 års dagen for bloggen 🙂 Dettan er den eneste og nok den beste bloggen jeg følger med på:)
  Baker masse selv, så du er med på å gi meg masse masse tips og ikke minst inspirasjon 🙂
  Gleder med til mange flere tips og håper du holder på lenge 🙂

 11. Kjempeflott blogg jeg bruker ofte:) har ipadn på benken og følger steg for steg mens jeg baker:) supert! Har også bestilt flere bilder av deg og det er ordentlig kvalitet:) håper selvfølgelig derfor jeg vinner;) fortsett det gode arbeidet du legger i bloggen. Jeg følger deg fast:)

  t_borsethaug@hotmail.com

 12. Hei:)
  Gratulere med 6 mnd 😉 Ble kjent med bloggen din når jeg skulle strikke Cupcakelua;) Etter det så er jeg innom her ofte;) Er det nor jeg lurer på så er det her jeg havner, elsker også dine trinn for trinn 😉
  Kan du lage et puzzlebilde i trinn for trinn med feks Ole Brumm?

  Lykke til videre i jakten på 2000 likere :))

  Mvh. Merethe Lind
  merlind76@yahoo.no

 13. Hei! Synes dette er en kjempe inspirerende blogg, og så utrolig kreativ som du er! Det eneste jeg kommer på av ønske er kanskje en forklaring ang. de forskjellige massene sp og mp og fondant og marshmallows masse.. Hva er de store forskjellenge og hva egner hva seg til best, fordeler og ulemper? Hilsen ei som ikke er så bevandret i annet enn marsipan.. dvs. prøvde sånn butikk kjøpt paste men opplevde att den revnet fort da jeg la den i striper på en marsipan kake. 🙂 Mvh.Benedikte – benediktea@hotmail.com

 14. Jeg følger med på bloggen din, syns det er mye bra her, både oppskrifter og mange fine steg for steg – som er grundig og lett å forstå/følge!
  Jeg ønsker meg gjerne oppskrift på en god krem/frosting med pasjonsfrukt i! 🙂

 15. Jeg liker at du har så mye variert på bloggen din, alt fra de herlige cupcake strikke-luene til de lekreste kaker med trinn for trinn!!

  mvh Frk Muffin
  frkmuffin (a) hotmail . no

 16. Titter innom bloggen din av og til bare for å se alle de flotte kakeideene dine! Mekker litt kaker selv i ny og ne, men da går stort sett på modellering i marsipan for hånd.
  Lykke til med antall kommentarer!

 17. Jeg synes du gjør en flott jobb Hanne! Det er morsomt og lærerikt å lese om alle de kreative kakene du lager, og takk for at du lagde en så flott bursdagskake til sønnen min i fjor! Det gjorde dagen hans enda mer spesiell 🙂 Stå på videre! amarita@hotmail.com

 18. Skikkelig bra blogg!! Fikk den anbefalt på Traktøren,de ville heller det enn å selge meg ei trinn for trinn bok faktisk:) Har prøvd flere av kakene,med stort hell,og føler jeg har lært utrolig mye av bloggen din:)

  Mvh Margrethemoe@hotmail.com

 19. Så utrolig flink du er til å pynte kaker 🙂 Du har ikke en oppskrift på topping/krem som er helt sukker og melkefri?? Jeg synes det er så gøy å bake, men kan liksom ikke spise så mye!
  Mvh. Monika Trana

 20. Hei Hanne 🙂 gratulerer masse med jubileet. Jeg syns du har en fantastisk side. Er innom siden flere ganger i uken. Du er utrolig flink til å lære bort trinn for trinn, og det er en fornøyelse å teste ut oppskriftene dine. Jeg får alltid bra resultater når jeg bruker dine oppskrifter :-). Men kan du fortelle meg hva dik er? Gleder meg til å få se mere nytt på siden din . Ha en riktig fin 17.Mai. Masse hilsner fra Else-Marie Horgen

 21. Jeg bruger ofte din blog til at slå op om du har tips, hvis jeg skal lave noget nyt eller om du har en anden opskrift, hvis den jeg selv har ikke er helt som jeg ønsker 🙂
  Bare blive ved med hvad du allerede gør, så kigger jeg indenom 🙂

  Trine.als@gmail.com

  Hilsner fra Trine

 22. Takk for alt du deler i bloggen din, er innom den nesten hver dag for å se på alt det fine du publiserer der. Har lært enormt mye og fått mange supernyttige tips :))))
  Hilsen Randi Løchsen
  Mailadresse: Matteverksted@c2i.net

 23. En kjempe flott blogg! Jeg hadde stor nytte av bilde-for-bilde forklaringen din på Lynet kaken, da jenta mi ønsket seg Lynet til bursdagen sin. Kake ble det, og jenta var strålende fornøyd!

  Tusen takk!!

  Janne Berge
  jannevberge@hotmail.com

 24. Jeg liker bloggen din VELDIG godt. En av mine beste favoritter, og jeg er VELDIG ofte innom for å kikke, for å få inspirasjon. Og kommer til å bruke den ENDA mer fra juli av. Da kommer det en liten jente eller gutt, og det er veldig greit å få god inspirasjon til åssen kaker man lage til de små 😉

  Mvh Gry

  gry_sportsjente@hotmail.com

 25. Hei 🙂 jeg ble tipset av en venninne om bloggen din. Hadde det ikke vært for bloggen din så hadde jeg ikke begynt å bake tror jeg. Trinn for trinn innleggene dine gjør vanskelige ting veldig lett!! Du gir meg masse inspirasjon og håper du vil fortsette lenge!du er super flink!!! Mvh anbe marthe løvbrøtte

  Nemi6_90@hotmail.com

 26. Er ofte på bloggen din, du har masse trinn for trinn, god inspirasjon og ideèr til kaker. Har hatt mye bruk for din blogg og den har hjelpt meg i mange situasjoner med kaker…=O))
  Gratulere til 6 mnd og håper på nye 6 flotte inspirerande mnd…=O))
  Zinna Wall

  zinna@me.com

 27. Kjempefin blogg Hanne! Er ofte inne og titter, men er veldig dårlig på å skrive kommentarer 😉 Men er gjerne med i trekningen av giveaway. Spiselig bilder har man alltid bruk for 😉 Ha en fin dag! Hilsen Silje (Smock på kakefesten.com).

 28. Heisan. Gratulerer så masse med 6 mnd. Ser på blogger at bakegleden blomtrer ute blandt folket. Vi vi blir alle inspirert. Du lager så masse flott. Er virkelig dyktig. Har hentet masse flott inspirasjon fra deg. Dessverre strekker ikke tiden til med alt man har lyst å lage. Nå skal jeg pynte min kake til min 50års dag med masse flotte roser, og så hadde det jo vært morsomt med et lite bilde av meg da på den. Synest du ikke. Derfor melder jeg meg på. Hvis jeg ikke blir trukket ut som vinner, lurer jeg på om det går an å bestille bilde hos dag?

 29. Kjempefin blogg som jeg besøker masse. Veldig gode trinn for trinn. Ihvertfall for meg som er på nybegynner stadiet. Gleder meg til mange flere trinn for trinn fra din blogg. Stå på

 30. Beste bakebloggen 🙂 Brukes hver gang jeg skal bake – og favoritten er Vaniljekake og Annas favoritt sjokoladekake. Kjempefine steg for steg bilder som jeg har brukt en del også!
  Er vel ikke den som er flinkest til å kommentere, men skal prøve å bli flinkere 😉

  Hilsen Rikke, http://sjoatunet.blogg.no/

 31. Kjempeflott blogg,Hanne:-) Du lager så mye flott og fristende!! Er stadig vekk innom for å hente inspirasjon fra kreative blogger inkludert din:-))
  Spiselig bilde er så kult og anvendelig! Skjønn prinsesseslottkake<3

  Blir gjerne med i trekningen 😉

  Bakehilsen fra Jeanette Holm

 32. Jeg elsker bloggen din!! Jeg har lært så masse av deg og følger deg hver dag. Skal ha barnedåp om 1 mnd så tenkte å prøve å lage kaken selv. Et spiselig bilde hadde ikke vært å forakte da. 😉 Håper jeg vinner. 😀 Masse lykke til videre. Jeg følger deg trofast videre. 🙂
  Hilsen Kristina kriros@hotmail.com

 33. Du har en flott blogg Hanne og mange lekre kaker du lager. Gleder meg til å se flere av dine vakre kreasjoner etterhvert som de kommer. Jeg er selvsagt gjerne med og prøve lykken om et spiselig bilde. Klem fra Lillian 😉

 34. Hei. Jeg er ofte innom blogen din for å se hva du har laget og lagt ut til dine lesere. Du har mange fine steg for steg, og ikke minst alle dine lekre kaker. Gleder meg til å følge deg videre.

 35. Har ikke fått med meg denne før nå.
  Flott give away.
  Som jeg har sagt før Hanne så har du en fantastisk blogg som inspirerer veldig.
  Fantastisk flotte kaker!
  Stå på du gjør en kjempe jobb!!!!
  Klem fra Hilde «hobbybaker»

 36. så klart jeg vil ha et spiselig bilde;-) sønnen min fyller 6 år snart og da hadde det vært helt fantastisk å få en kake med manchester united emblemet på for en fotball-fan! du er utrlig flink til å lage og pynte kaker, og så utrlig snill som deler dine hemmeligheter med andre;-) hilsen Tone

 37. er stadig vekk innom og kikker på bloggen din, blir veldig inspirert, men har ennå ikke turt å prøve på noe som ligner det du lager 🙂 men kanskje kanskje, har visst noen barnebursdager som «krever» skikkelig kake 🙂

 38. Har sett på bloggen din tidligere, du er fantastisk flink. Takker og bukker for fantastiske ideer. Jeg har heller ikke kommet så langt at dekoren jeg lager da blir så fin, men en får uten tvil ideer.. Hadde vært så gøy å blitt kurset i dette:) Mange bursdager i familien fremover, og noen med runde tall:) Jeg forsetter å følge med med is i magen…og så hadde det vært kjempegøy å vinne da.. Noe jeg kunne bruke til en i familien min sin store dag<2

 39. Jeg følger med på bloggen din,du lager så utrolig mye fint!Liker spesiellt godt trinn for trinn:-)
  Gratulerer med jubileet 🙂

  Lena

 40. Gratulerer så masse med jubileumet 🙂 Bloggen din er mitt bakeleksikon hver gang det er noe jeg lurer på. Jeg elsker trinn-for-trinn bildene med detaljerte beskrivelser, de gir meg mot til å prøve nye ting! Du inspirerer og gleder med bloggen din – og jeg er utrolig takknemlig! Vil selvsagt igjen være med på giveaway, det er like spennende hver gang. Lykke til videre, og måtte du orke å blogge i mange mange år til.
  Med vennlig hilsen Anita Holte

 41. Synes fremdeles du har en kjempefin blogg, og nå var jeg egentlig innom for å se hvordan du lager en type blomst som jeg har kjøpt «form» til. mange gode tips, og haugevis av fantastiske kaker. Tove Galde

 42. E
  Hei på deg.
  Du har en kjempeflott blogg som jeg ofte er innom for å søke «hjelp» når jeg har behov. Flotte trinn-for-trinn, og nydelige kaker. Gratulere med 1/2 års-bloggen, og lykke til videre 🙂

 43. Hopplahei Hanne!
  Legger igjen en kommentar og håper at lykken er med meg 🙂 Du har en herlig blogg! Utviklingen dit siden jeg så den første kaka di for hm…3 år siden(?) har vært enorm! Kjempeflink! Stå på, Hanne 🙂
  Hege

  hegelubb@netcom.no

 44. Har sakt det før og sier det igjen føler deg her og på fb utrolig inspirerende så klart jeg vil være med på dette når en nå har snart store bursdags feiringer så vært så artig å kunne overaske med spiserlig bilde på kaka :o)

  gunnarbeid@hotmail.com

 45. Hanne, du er utrolig flink og hjelpsom. Hvis det er noe jeg lurer på så får jeg fort svar:)
  Håper jeg har vinnelykkefor og er den heldige vinner av Giveaway for en gangs skyld :)lykke til videre med bloggen din.

  anne-lise1964@hotmail.com

 46. Gratulerer med jubileum!!! 🙂
  Du og dine kaker er helt fantastiske 🙂
  Er innom bloggen din så og si daglig, og de aller fleste kakene jeg har bakt det siste halve året er innspirert av deg 😉 Tusen takk for en flott blogg!
  Hilsen Tone
  (tonemarlen@hotmail.com)

 47. Brukte sjokoladesmørkremen din på ei kake til barnebarnets konfirmasjon. Den ble god, men ikke så fin som kakene du lager!

  Hilsen Turid (turunde@online.no)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *