Bryllupskake i 4 etg

Velkommen til Hanne`s kaker [ cakes by Hanne ] 🙂  Håper du har hatt en fin helg! Jeg laget en bryllupskake til noen vi kjenner og her kommer det noen bilder av den…

På denne kaken hadde brudeparet ønsker om innhold i kakene og 4 etg hexagon, men jeg fikk frie tøyler på designen. Det er veldig moro å få lage den sånn man ønsker selv 🙂 I bryllupet skulle det være hvitt, sølv og lilla. Å blomster de skulle ha var rosa-lilla roser, lilla orkideèr og hvite hortensia. Så dette prøvde jeg å ta med i kaken. Jeg bruker hexagon former mye da det er stilig på en bryllupskake synes jeg.

Inne i kaken er det:

Nederst: Annas favoritt sjokoladekake med mørk sjokolade krem og friske jordbær.
Nest nederst: sukkerbrød med vaniljekrem med sjokoladebiter og friske bringebær.
Nest øverst: Annas favoritt sjokoladekake med after eight krem.
Øverst: vaniljekake med italiensk smørkrem og jordbærsyltetøy.

Flere av de kremene jeg brukte kommer det oppskrift på senere….

Her kommer noen bilder 🙂

Bryllupstoppen er brudeparets egen, en morsom utgave 🙂 På den øverste etg brukte jeg filigree borden fra first impressionsmolds, finner trinn for trinn her. Brukte hvit marsipan som jeg sprayet med sølv spray. Denne fåes kjøpt på bl.a. Traktøren bakeutstyr i Trondheim og www.kakeboksen.no

På den nest øverste etg brukte jeg en mønster kjevle (texture rolling pin) fra www.kakeboksen.no med hjerter. Ble utrolig lekkert med de hjertene <3 Trykk på bildet for å få det større 😉

På den nest nederste etg satte jeg roser, orkideèr og enkle hortensia rundt hele kaken

Detalj bilde av blomstene 🙂 Finnes trinn for trinn på roser og orkidè på bloggen min. Hortensia kommer det trinn for trinn på… Jeg laget rosene på streng og satte de i et sugerør som jeg stakk nedi kaken, da kommer ikke strengen i kontakt med kaken

Drapering rundt hele den nederste etg. Er stilig med sånn drapering synes jeg, er andre kaken jeg bruker det på og det ble penere denne gangen… Øvelse gjør mester. Blir mye marsipan og spise, men man kan jo bare legge igjen det man ikke klarer på tallerkenen 😉

Håper du likte å se bildene fra bryllupskaken 🙂 Kommer litt mere trinn for trinn på detaljer senere… Del gjerne bloggen min med dine venner <3
Del bloggen på Facebook

Ha en flott uke alle sammen <3 Til vi sees igjen…

Blogglisten Bloggurat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 tanker om “Bryllupskake i 4 etg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *