Dåpskaker

Jeg liker godt å lage dåpskaker. Moro å utfolde seg litt med nye ting og ny design også. Men prøver å holde en liten rød tråd i de så man ser det er Hanne som har laget de…  Flere av kake designene blir til etterhvert som jeg lager den. Ser hva som blir finest, og hva som ikke fungerer.

Arne Magnus sin dåpskake skulle være en 2 etg kake med litt mørkere blå, ikke baby blå farge. Tigeren som jeg har funnet inspirasjon fra www.pinkcakebox.com skulle være med og krone på toppen. Ble veldig fornøyd med denne kaken:-) Nederst er det sjokoladekake med melkesjokoladekrem og bringebærmousse. Øverste kaken er 18 cm og er sukkerbrød med vaniljekrem og bringebærmousse. Marsipan som lokk og pynt.

Glemte å ta ta nærbilde av tigeren så har klippet ut og forstørret dette så det ble ikke helt skarpt.

Hvordan jeg lager krone får jeg mange spørsmål om, så det kommer en trinn for trinn etterhvert…

Malin sin dåpskake skulle være en rosa kake med sko og blomster. Det er sukkerbrød med vaniljekrem og jordbærmousse med daimbiter i. Jeg liker best å jobbe med marsipan, både til lokk og når jeg lager blomster og figurer.

Disse skoene er så fine å lage for man kan pynte de på mange forskjellige måter. Kommer en trinn for trinn på de.

Gjør seg med noen grønne blader innimellom for å få litt liv i blomstene.

Det var 2 dåpskaker, legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 tanker om “Dåpskaker

  1. Så fint blogg du har ordnet, den skal jeg følge:) De er så fine de små skoene på dåpskaken. Vi har spart de du laget på Annas kaker og har de til pynt på rommet hennes. Kommer det kanskje trinn for trinn på de? 😉
    Må også si at kakene dine er veldig innspirerende, lagde min første dåpskake til ei venninne i helg. Ligger på bloggen min. Klem fra Ingrid Julia
    Ps: Går ikke an å legge inn bloggadressen som kommentator, men min blogg er http://www.ingridjulia.blogg.no

  2. Åååå så hyggelig at du ble min første kommentar Ingrid Julia:-) Håper jeg klarer å svare på dette da… Så koselig at du har spart på skoene etter Anna sin kake:-) Kommer en trinn for trinn på de skoene ja;-) Så artig at jeg kan inspirere deg! Det var en flott dåpskake du har laget, veldig fin første stablekake må jeg si! Klem fra Hanne:-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *