Dr. Oetker giveaway med frist til 13/12-12

Velkommen til Hanne`s kaker [ cakes by Hanne ]! I dag har jeg vært så heldig å få 4 tuber med Dr. Oetker sine nye glasurtuber å gi ut til mine lesere sponset av Dr. Oetker. Supre til å ha på pepperkaker nå i disse jule tider

Produktbilde fra Dr. Oetker

Dr.Oetker sine nye glasurtuber er kjempeflotte å bruke når man baker sammen barna for eksempel. Eller vil kose seg alene eller sammen med gode venner 🙂 Så sett i gang å lag fargerike julekaker 🙂  Jeg å barna gleder oss til å teste de en av de nærmeste dagene 🙂

Her er noen tips fra Dr. Oetker om hvordan man får godt resultat med disse tubene.

Pyntetips:

 • · La kakene bli helt kalde og harde før du pynter dem.
 • · Vær helt tørr på hendene når du håndterer pynten, så slipper du at den blir matt etter en stund.
 • · La de ferdigpyntede kakene tørke under et lett håndkle på kjøkkenbenken i minst 24 timer før du legger dem i lufttett kakeboks med bakepapir mellom.
 • · Bruk kun spiselig pynt. Litt av moroa er jo å spise godsakene etter en stund…

www.kakeprat.no finner du inspirasjon til både juleoppskrifter og pynt.

 

De kommer i 3 farger: hvit, rosa og grønn.

Produktbilde fra Dr. Oetker

 

Så har du lyst på en sånn tube legg igjen en kommentar under dette innlegget 🙂 Setter pris på om du deler bloggen min og også facebook siden min Hanne`s kaker. Enkleste måten å dele på facebook og twitter er å trykke på share på venstresiden her på innlegget 🙂

Jeg trekker 4 av dere lesere som får 1 tube hver.  Så flere muligheter for å vinne en 🙂 Trekningen gjør jeg om 2 dager, altså det blir frist til torsdag den 13/12 kl 21. På selveste Luciadagen 🙂

 

Til vi sees igjen…

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

41 tanker om “Dr. Oetker giveaway med frist til 13/12-12

 1. Hei
  En slik tube hadde passet perfekt til pyntingen av kakemennene våre. Spesielt en rosa, siden alt skal være rosa for jenta mi på snart 4 år 🙂

  Hilsen
  Janne

 2. jippi for give away 🙂
  krysser fingerne for at jeg kanskje blir en heldig vinner…passer gost nå siden vi skal bake med ungene!!
  ha en fin førjulstid.
  klem

 3. Åååå, sånne har jeg vært på leting etter, finner de ikke…
  Skulle ha hatt til å pynte alle de fine peppekakene ungene har baket til meg, som de ønsker å pynte før jul 🙂

  Ha ei fin førjulstid 🙂

 4. Så veldig lur ut de der.. Mye enklere for barna å ha på kakene! Har et sett tvillinger så hadde vært veldig fornøyd om de hadde fått sånne 🙂

 5. Hei 😉 Prøvde den rosa i går på pepperkakene 😉 lett å påføre, fin farge.Fin side du har Hanne 😉 Lykke til alle sammen 😉

 6. De blir kjekke å bruke til å skrive navnene med, på min førstegangs bryllupskake jeg skal lage denne mnd. De kan vel brukes til det? Gru gleder meg. (kaken blir foresten laget med inspirasjon fra siden din) tipp topp side du har

 7. ooo! hadde vært perfekt til pepperkakehuset jeg skal lage i juleferien =D lillesøstrene mine skal denne gangen få lov til å pynte med meg 😛 jeg lagde mitt første pepperkakehus ifjor (lite vanlig firekantet hus) i år skal jeg gjøre det mye større og bedre ….. Gleder Meg <3

  Klem <3

 8. Åh, de hadde det vært gøy å prøve ut! De pleier jo å ha så mange andre bra produkter, så tror ikke noe mindre om disse 😀

 9. Har ikke prøvd disse tubene før, så de kunne vært gøy å få prøvd.
  Ellers har du en flott og inspirerende blogg med masse fristelser 🙂

 10. Har sett på disse i butikken, hadde vært moro å fått prøvd en. Sett hvordan de smaker og fungerer i forhold til vanlig hjemmelaget glasur…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *