Foto kake med hjerter på streng

Jeg har kjøpt meg skriver for å skrive ut spiselig bilder, det er så moro! Gleder meg sånn til å få prøvd ut den litt mere 😉 Kan jo skrive ut bilder i alle slags varianter, til barn, med mønster og mere personlige bilder. Så når Monica ville ha en 40 års kake med bilder av seg selv var det så artig å få testet ut skriveren min 😉 En 2 etg kake i svart, sølv og hvit. Så kult! Å slik ble den…

Bildene av Monica var i farger, men jeg gjorde om de til svart/hvitt så de matchet designet på kaken bedre 😉 Men ett bilde hvor logoen til Manchester United var med ble beholdt i farger… Har fått tillatelse til å legge ut bildene.

Inni kaken er det Annas favoritt sjokoladekake med melkesjokolade smørkrem. Den svarte og hvite marsipanen er Pals sin. Detaljene i sølv har jeg blandet hvit og svart marsipan og penslet med Rainbow dust i sølv. Dette får du kjøpt bl.a. på www.kakeboksen.no.

Jeg tok ikke så mange bilder underveis denne gang, men her kommer de bildene jeg har… 😉

Sånn laget jeg hjertene på streng

Jeg har brukt streng som skal brukes på kake, det er et tynt voks/tape lag utenpå stålstrengen. For å få en spiralform på strengen tvinner jeg den rundt en blyant eller lignende med passe tykkelse. Bare dra den sakte av etterpå. Sånn kan man gjøre med marsipan også, bare trill en tynn pølse og tvinn den rundt et sugerør eller lignende som den slipper lett fra. La den tørke å dra den forsiktig av

Stikk ut et hjerte og stikk strengen i litt spiselig lim før du setter på hjertet. Så søte disse hjertene 🙂

Gjør likedan med vanlig streng. De i sølv penslet jeg med sølv pulver

Jeg laget hjertene i forskjellige størrelser. La de ligge til tørk til de står av seg selv. For så små hjerter holder det nok med noen timer, men greit å la de ligge over natten

Sett de på kaken 🙂 40 tallet laget jeg ved å trille en tykk pølse og form den til 40. Jeg stakk en tre pinne inni hvert tall som støtte. Legg de på en rist til tørk i 1-2 dager. Da står de fint på kaken uten å sige sammen. Penslet de med sølv dust

Jeg satte fast bildene på den nederste kaken. Når man fester bilder må man være forsiktig med bruk av vann eller lim pga. at fargen kan flyte ut. Jeg bruker bitte litt lim på baksiden, gjerne i kanten sånn at det fester på marsipanen. Å så la jeg på svarte remser med marsipan imellom

Mønsteret jeg har brukt på den øverste etg er en first impressions silikon form. Likte den veldig godt, men litt vanskelig å få en god teknikk på hvordan jeg brukte den så må øve mere… Men dekorativt var det 🙂

Hjertene taes igjen i mønsteret på den øverste etg…

Blomsten er en fantasi blomst 😉 Kommer en trinn for trinn på den i morgen…

Manchester United måtte være i farger…

Så mye moro man kan lage med spiselige bilder 🙂 Kommer med et innlegg hvor jeg bruker spiselig bilde med mønster så følg med fremover…

Trinn for trinn på stablekake finner du her. Svart, sølv og hvit er stilig <3

Hvis du lurer på noe legg igjen en kommentar under innlegget eller send en melding på facebook siden min Hanne`s kaker

Til vi sees igjen…

Blogglisten Bloggurat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 tanker om “Foto kake med hjerter på streng

    • Heisann! Man bare klipper de til og legger det på kaken. Kan evt. feste med bitte litt vann eller spiselig lim. Men ikke mye for fargen kan gli ut hvis det blir fuktig. Håper dette svaret hjelp…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *