Giveaway!!! 23/9-2/10

Velkommen til Hanne`s kaker [ cakes by Hanne ]! Nå er det virkelig på tide med en ny giveaway 🙂 So here we go…


Veldig morsomt om du har lyst å bli med på min giveaway! Tusen takk for alle hyggelige kommentarer 🙂 Men har lyst at enda flere kan finne litt tips til å bli glad i å bake, det er mitt mål! Så del ivei 🙂

Her er tingene du kan være så heldig å vinne 🙂

Denne gangen har jeg kjøpt inn flere flotte lilla modellerings verktøy

En plunger ustikker til due og en plunger utstikker til stjerne

Å så 1 stk av mine favoritt glanspulver fra Rainbow dust, metallic light silver

Får jeg mere enn 150 kommentarer så trekker jeg ut en ekstra premie til en ekstra vinner, nemlig en Rainbowdust til. Favoritten over alle favoritter i denne serien hos meg og det er pearl white dust. Lekker å pensle perlebord med samt blomster

Reglene for å være med er enkle:

 • Lik Hanne`s kaker på facebook
 • Del bloggen min på facebook 
 • Del gjerne på twitter også om du er der: Tweet

Legg igjen kommentar under her når du har gjort det du skal… Bare kommentarer under dette innlegget blir med i trekningen. Hvis en person legger inn flere innlegg blir innleggene utover den første slettet. Legg igjen navn eller mail adresse så jeg har mulighet til å finne deg igjen 🙂 Glemmer du det send en mail til meg på: hanneskaker@ntebb.no.

Vinneren blir trukket om 1 uke, fristen gjelder da altså til søndag 30/9-12 kl 21. Vinneren blir trukket ved hjelp av randorm.org som trekker ut et helt tilfeldig nummer av alle kommentarene.
Utsatt fristen til 2/10-12 kl 21.

Veldig enkelt å legge igjen en kommentar, bare velg anonym hvis du ønsker, men husk å skrive navn eller mail adr da 😉 Trenger ikke trykke noe godkjennings kode for å legge igjen kommentaren 🙂 Jeg må godkjenne alle kommentarer så noen ganger kan det ta litt tid før den dukker opp på bloggen, så se det an litt før du sender avgårde en ny… Jeg får ikke til å kommentere på deres kommentarer for da blir det kluss i rekkefølgen, men jeg leser alt 🙂

Jeg håper på stor respons på dette, så vi får en ekstra vinner til ekstra premien 🙂

Vil gi alle dere en stor takk for mange hyggelige kommentarer og god respons på det jeg gjør. TUSEN TAKK! Setter veldig pris på det <3

Blogglisten Bloggurat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

111 tanker om “Giveaway!!! 23/9-2/10

 1. ååh så masse fint du deler du, Hanne!
  Det er en sann glede å følge deg og stikker titt og ofte innom og låner ideer til egen utfoldelse!

  Nå har jeg likt fb-siden din lenge og deler gladelig igjen…denne gangen også på twitter!!

  klem, Kristin Jensen

 2. Jeg blir helt satt ut av dine kaker ,de er bare et nydelig kunstverk,måtte den beste vinne disse fine tingene du legger ut her.Ha en riktig fin kveld.

 3. Du har en utrolig inspirerende blogg og det er til å bli skikkelig glad av hver gang jeg er innom for å se på alt det du lager.

  Melder meg på giveawayen for jeg har en datter på 6 år som hadde blitt veldig glad for litt «utstyr» når hun er med meg å baker .

 4. Fantastisk flotte kaker du lager, blir utrolig innspirert av alle bildene og bloggen din. Står i startgropa i denne bakeverden, altså ingen verdensmester enda 😉 Men fra liten av lærte jeg – øvelse gjør mester….så da øver jeg bare videre og gleder meg med all lærdom og gode tips jeg plukker opp her hos deg 🙂

  Og tusen takk igjen for besteste inspirasjon 🙂

  Hilsen Hilde

 5. Du har en flott og inspirerende blogg 🙂
  Datteren min som er førsteklassing elsker å kikke i bloggen din når vi skal bake kaker for å finne ut hva vi skal bake.
  Hadde vært koselig å vunnet noe nytt vi kan bruke til å pynte kaker med.

 6. håper jeg har vinnerlykke 😉 utrolig flott, inspirerende og oversiktlig blogg som jeg er innom ofte =)) og ikke minst prøver ut litt diverse og ;))
  Klem Jane

 7. jeg har fulgt med på bloggen din en laaang stund nå og blir overasket over hvor mye kreativ du er, jeg bruker mye at steg for stegene dine og har lagret en stoooor del av dem! stå på sier jeg bare!

  en stooor inspirasjon for meg som er 16 år gammel bakeglad jente <3

  aimayunis@hotmail.com

 8. Så flott give away! Jeg vil gjerne være med i trekningen:)
  Du har en utrolig flott side, har fulgt deg en god stund. Steg for steg kakene, samt figurer, er kjempe bra, og jeg henter mye inspirasjon fra deg. Keep up the good work!!

  Anne Margrete
  amnystad@hotmail.com

 9. as you know så elsker jeg bloggen din og er fast følger av den <3
  stå på med det flotte arbeidet ditt, du er en ekte inspirator for oss amatørbakere 🙂
  stor klem fra hilde

 10. Har delt..:) Kjempebra blogg! Du hjelper til når man går tom for ideer, inspirerer og forklarer så godt..:) Jeg har hentet mange ideer fra bloggen din, men! Jeg har ikke verktøyet, så det er ikke alltid at forming av pynt blir så bra.. Og som den fattige studenten jeg er, så håper jeg at jeg er den heldige denne gangen, for jeg trenger verktøy til «kassa» mi..:)

 11. åy åy åy fantastisk! ikkje barra giveawayen men bloggen generellt! sko ønska eg barra va halvparten så flink å kreative som du! krysse fingrar å ter å håpa på å vinna=)

 12. Supert at du gir bort ting – og det helt gratis:)

  Liker når ting er gratis jeg ^^ især hvis det er kaketing, kommer uansett godt med i kakebakersamlingen

  Wenche Beate

 13. Da er det gjort!! Du er utrolig flink og jeg har blitt veldig inspirert til å bake mer etter å ha lest bloggen din!! Elsker trinn for trinn forklaringene dine 🙂

 14. flotte premier fra en flott flott blopgg 🙂 elsker dine steg for steg hanne. Mvh ragnhild Hals Amsrud (deler deg inne på bakesiden min jeg 🙂

 15. Jeg er med! Mistet akkurat ball-tool’en min i gulvet så den knakk, hadde vært perfekt å vinne en ny og seff. alt det andre også!!! 🙂

 16. Så mange fine kaker 🙂 Liker godt steg for steg tips, ettersom jeg baker selv.Og alle tips som kan hjelpe det til å bli litt ebklere, liker jeg meget godt. Vet jo hvor mange timer man bruker på disse kakene!! Deler siden din med andre, også på bloggen min 🙂
  Mvh Fay Katrine Langmo. faykat@hotmail.com . Min blogg heter Faykak.

 17. Jeg er selvsagt også med, er innom omtrent daglig for å hente oppskrifter og få innspirasjon. Liker selvsagt ennå, og deler på Twitter 🙂

  Mvh
  Bente Tjøsvoll (Bentes Kaker)

 18. Slettet forrige kommentar siden jeg hadde glemt mailadressen… Vi prøver igjen!

  Elsker bloggen din, og du har virkelig fått i gang bakegleden hos meg! Liker siden din på Facebook. Nominerte deg til årets mest elskede blogg forrige uke! 😉

  guro.breien@gmail.com

 19. Klart æ må melde mæ på:)) Følge også blogg og fb sia di og du imponere alltid:) Bloggen din e super med gode forklaringe:)

 20. Åå, dette hadde vært flott å vinne! Krysser fingrene for vinnerlykke 🙂
  Krysser også fingrene for deg og din flotte blogg og håper riktig mange både stemmer på deg på Matspecialen OG nominerer deg til Norges mest elskede blogg!! Masse lykke til 🙂
  Hilsen Beate L
  belundga@online.no

 21. Utrolig flotte kaker, kjempe inspirerende for meg:)
  Har delt på siden min og likt og fulgt med siden din på FB en stund nå 🙂

  Krysser fingrene for at jeg er den heldige vinner 🙂

  Mvh Evy Wangberg

 22. Sjelden jeg tar meg tid til å lese andres bakeblokker/sider, men denne var fantastisk. Og det er ikek noe jeg sier for å øke noen sjangser til å vinne. Har drevet mitt eget lille hjemme bakeri i 29, så utstyr larer jeg å kjøpe selv, men kommer til å titte jevnlig innom etter Idèèr her 🙂

  Lykke til

 23. Alltid mye inspirasjon å hente på sidene dine, og har vel tjuv»kopiert» en kake eller to….. 😉
  Go’bedring til deg!!
  Hege T. Aamo

 24. Du lager så mange fine kaker.kommer med nye ideer og tips til oss som er inne på siden din.Kjempe koselig at du deler med oss.Ønsker deg god bedring :)Annkarina Holtan

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *