Hanne`s kaker i Adresseavisen

Velkommen til Hanne`s kaker [ cakes by Hanne ]! I midten av desember var det et innlegg om meg, baking og bloggen min i Adresseavisen 🙂 Jeg hadde noen uker før det besøk av journalist, fotograf og kameramann som filmet og tok bilder når jeg pyntet en kake 🙂 Mange hadde avisen og fikk sett dette men de som ikke bor i området og ikke fikk tak i avisen de får en sjanse til å se det her…

 

 Prøvde å legge det inn som en pdf fil, men jeg fikk det ikke til… Men fant en løsning å legge det inn som bilder. Kanskje ikke så lett å lese, men dere får no ihvertfall sett det 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Synes det ble en flott reportasje så all ære til Ann Iren Bævre og de andre i Hjem redaksjonen i Adresseavisen 🙂

For de som ikke har fått med seg filmen hvor jeg trekker og lager pynten til denne kaken så finner du den her: http://www.adressa.no/tv/?id=21411&autoplay=1&style=null

 

Har vært litt stilt fra meg siste tiden… Har ikke vært helt i form, og mistet litt av gnisten må jeg innrømme… Men satser på at den begynner å komme tilbake så jeg kan få lage flere innlegg til dere. Håper det er interesse for det 🙂 Legg gjerne igjen en kommentar om du setter pris på bloggen min…

Takk for at du tittet innom! Godt nyttår og stor klem til deg 🙂

 

Til vi sees igjen…

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 tanker om “Hanne`s kaker i Adresseavisen

  1. herlig innlegg i avisen av deg Hanne 🙂 du er super flink.ta deg en velfortjent pause,så kan vi glede oss til du er tilbake med nye inlegg!!
    god klem fra Hilde 🙂

  2. Hei Hanne. Jeg har først nå di siste dagene funnet den fantastiske bloggen din og vil du skal vite du har gjort meg super inspiret! Har alltid ville prøve meg på fine kaker men ikke funnet noen nettsider som jeg føler jeg «har alt på». Men nå har jeg det og jeg skal endelig prøve meg. Blir nok en stoor bestilling hos kakeboksen (btw.. en annen blogger har kode som gir 10%). Håper virkelig du får inspirasjonen din tilbake! Tusen takk for en fantastisk bra blogg 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *