Kakekrigen, dag 1av 4

Velkommen til Hanne`s kaker [ cakes by Hanne ]! Da er første dag av Kakekrigen overstått 🙂

 

Så moro å endelig være igang 🙂 Rart å se seg selv på tv, men var jo litt artig også 🙂 Jeg vant ikke, men er med videre til neste runde 🙂 Å det er jeg fornøyd med! Var moro å få så gode tilbakemeldinger også!

Her er et bilde av meg og dommerne Monica Csango og Lars Lian 🙂 Sjekk ut bloggen til Monica, www.monicacsango.blogg.no/ 

_MG_0671R

 

For de som ikke så programmet så laget jeg sitron cupcakes med mascarponekrem med bringebær. Jeg brukte denne vaniljecupcakes oppskriften. Tilsatte sitron saft og skall fra en sitron i røren. Å så puttet jeg en bringebær i hver cupcakes før steking. På toppen brukte jeg kremen fra denne oppskriften. Tilsatte moste bringebær i tillegg. Her på FEM sine sider finner du full oppskrift 🙂 Det står i oppskriften der at jeg moste bringebær og hadde i når mine cupcakes var ferdig stekt, men sparte litt tid og puttet de hele oppi før steking istedet. Fungerte kjempebra 🙂 Men begge metoder er like greie å bruke.

 

For å si det sånn så er det noe helt annet å bake på tv enn hjemme på sitt eget kjøkken… 1,5 t er ikke lang tid når alt skal avkjøles i tillegg. Men i dagens episode følte jeg at jeg hadde god tid, og jobbet strukturert. Eneste jeg angrer på er at jeg ikke smakte mere underveis for da hadde jeg kjent at det ble litt lite sitron smak på mine cupcakes, så min lærdom er SMAK underveis 🙂 Å Lars Lian sa også at det hadde vært godt med brun sukker i cupcaksene mine, og det skal jeg jammen prøve for jeg er veldig glad i brunt sukker i bakverk.

 

Gratulerer så mye til Camilla som vant dagens runde 🙂 Veldig moro at dommerne sa at det var et veldig høyt nivå i dag, og alle ble ferdige med sine kaker! Her er alle deltagerene. Fra venstre Rado, Marianne, Camilla, Ingrid Marie (sjekk ut bloggen hennes: www.passion4vintage.com ) og meg helt til høyre 🙂 Å selvfølgelig vår flinke programleder Fridtjof Nilsen! Flott gjeng 🙂

Så du på Kakekrigen og har du sett det tidligere også?

Følg med i kveld igjen for neste runde på FEM kl 20.30 🙂 Å reprise på FEM kl 23.35. I kveld er det Kvæfjordkake med en fransk vri. Går jeg videre tro…

Til vi sees igjen…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 tanker om “Kakekrigen, dag 1av 4

  1. Vet du eg sa det da dere holdt på at nivået var utrolig høyt i denne runden og nesten urettferdig for dere i forhold til andre som har gått videre med noe ræl av bakverk.
    Desverre kan bare en av dere gå helt til slutten av uken og med videre,men syns alle dere hadde fortjent å gå videre, etter gårsdagesn episoden hvertfall 🙂

    • Hyggelig å høre at du syntes det var høyt nivå i denne runden 🙂 Er jo moro å være med i en runde med høyt nivå å 😉 Egentlig kunne vi alle gått videre etter gårsdagen ja, hadde passet fint det 🙂

  2. Imponert over innsatsen din i går! For et press det må være, både tidsmessig og at dere har kameraer rundt dere. Det var noen nydelige cupcakes du bakte, og jeg gleder meg til dagens sending 🙂 Virkelig et mye høyere nivå i denne runden, og jeg fortsetter med å krysse fingre for deg! Håper og tror du seiler elegant igjennom uken og står igjen som vinneren – masse lykke til!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *