Kakekrigen, dag 2 av 4

Velkommen til Hanne´s kaker [ cakes by Hanne ]! Kvæfjord kake var visst ikke helt min greie…

_MG_0855R

Dag 2 ble ikke helt som planlagt, men jeg gikk videre! Kvæfjordkaka mi ble for godt stekt… Kan forklare det med at det var en ukjent ovn og at alarmen ikke ga lyd fra seg… Men til syvende og sist er det jo jeg som må passe på underveis så helt klart min feil. Marengsen min ble også litt for godt pisket. Jaja sånn er det å bake på tv hehe… Men det beste av alt er at jeg lærte mye av det! Men usikker på om jeg vil lage Kvæfjordkake igjen… 😉 Tror min svigermor skal få fortsette med det 🙂

 

 

Her er oppskriften om du har lyst å prøve deg på noen av alle de 5 utgavene av Kvæfjordkake vi laget i går 🙂 Å gratulerer så mye til Ingrid Marie som vant! Her er bloggen hennes: Passion4vintage

 

Vi krysser fingrene for at det går bedre i kveld og at jeg klarer å komme meg til finale dagen i morgen 🙂 Fint om du kan heie på meg.. Kl 20.30 på kanal FEM.

Til vi sees igjen…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 tanker om “Kakekrigen, dag 2 av 4

  1. Hei.Du må ikke gi opp den kaka, den er bare herlig . men den oppskrifta er ganske så ulik den jeg har ,så tror det er mange forskjellige oppskrifter,.Jeg er fra Bygda som har den kaka ,,og den har jeg laget mang en gang. så øvelse gir mester.Ikke gi opp,når du er hjemme ,da har du ro på dæ.Du kan få den oppskrifta som skal være ,på melding vis du vil ha .Kremen er ,den som gir hele smaken ,å den kremen som var i da du bakte den er ikke det som vi bruker. Lykke til videre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *