Kakekrigen, dag 3 av 4

Velkommen til Hanne`s kaker [ cakes by Hanne ]!

Jippi!!!!

IMG_4086R

 

Jeg vant dag 3 av Kakekrigen! Å jeg fikk det gule lederforkleet, kult! Det er helt fantastisk og jeg er så glad 🙂 Veldig moro å vinne med min rullekakepavlova med pasjonsfruktmousse. Det er definitivt min favoritt kake 🙂 En søtlig kake med syrlig pasjonsfrukt og litt sprøhet fra marengsen, nydelig <3 Lars Lian sa det var den beste rullekaken han hadde smakt, og den må jeg si jeg lever lenge på 🙂 Han forsynte seg 3 ganger av den etter sendetid, stas… 🙂

Fikk også mye skryt for å bruke italiensk marengs i moussen min. Jeg bruker italiensk marengs i mye av min kaker for tiden. Lager de fleste mousser med base av italiensk marengs. Å også pesielt italiensk marengs smørkrem, så mye bedre enn smørkrem med melis i. Å gjerne tilsatt sjokolade. Skal komme med oppskrift på det. Skal også lage et innlegg med denne kaken når jeg får laget den igjen og tatt bilder 🙂 Kanskje jeg skal lage den til morsdagen… I mellomtiden hvis du har lyst å lage den finner du oppskriften på FEM sine sider HER.

 

Tusen, tusen takk for alle hyggelige kommentarer på facebook, instagram og privat! Setter så masse pris på det 🙂 Happy!!! 🙂

I kveld er det ukesfinale og det blir hektisk… Vi skal lage profiteroles som jeg definitivt ikke hadde mye erfaring med 😉 Følg med meg på kanal FEM kl 20.30 i kveld. Reprisen går kl 23.35. Alle episodene går i reprise på søndag fra kl 14 på FEM.

 

Til vi sees igjen…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 tanker om “Kakekrigen, dag 3 av 4

  1. syns din kake så smashing ut og digg 😀 er ikkje sånn veldig kremkake person egentlig-min favoritt er noe så utrolig kjedelig som fyrstekake og sjokoladeskuffekake.
    Men eg elsker en god Napoleonskake da 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *