Mikke Mus 3 etg kake

Velkommen til Hanne`s kaker [ cakes by Hanne ]! Jeg elsker å lage andre kaker enn jeg har gjort tidligere! Å mamma`n til 1 år gamle Lucas hadde klare meninger om kaken de ønsket seg og det er så kjekt 🙂

Som sagt så synes jeg det er så morsomt å lage kaker jeg ikke har lagd tidligere. Er så kult å prøve nye ting 🙂 Å det fikk jeg gjort på denne kaken. 1 år gamle Lucas skulle feire sin bursdag i stor stil og ønsket var en 3 etg. kake med Mikke Mus inspirasjon. Jeg fikk oversendt noen bilder av mamma`n til Lucas. Å da ønsket hun en kake som denne som hun hadde funnet på nettet

Bilde er funnet på internett.

På toppen ville hun ha en pynt som denne hun også hadde funnet på nettet

Bilde er funnet på internett

I midten på toppen skulle det være et lys med 1 tall på. Det fikk jeg så jeg kunne plassere det sammen med det jeg laget. Dette var en morsom oppgave syntes jeg og jeg gikk til arbeidet med liv og lyst 🙂

Nederst er det Annas favoritt sjokoladekake med mørk sjokolade smørkrem. I midten er det vanilje kake med italiensk marengs smørkrem og jordbær. Øverste kaken er sukkerbrød med smeltet sjokolade rørt i så den ble marmorert. Inni er det mørk sjokolade smørkrem tilsatt kaffe. Å italiensk marengs smørkrem smakssatt med karamell aroma. Kakene har størrelse 30 cm – 24 cm – 18cm. Trekk i fondant.

Pynten på toppen er laget i Satin Ice gum paste. Elsker den massen, er så lett å jobbe med og alt holder fasongen. Blomster, figurer alt funker den til. Tørker fort også. Men det er et minus at den blir litt hard hvis man har en plan om å spise den… Men 4 åringen min knasker gjerne sånt hun, så sikkert flere som liker det 😉 Fåes kjøpt på www.kakeboksen.no, husk rabatt kode Hannes-Kaker så får du 5% rabatt på hele kjøpet 🙂

Den blå Mikke Mus profilen bak skjærte jeg bare ut på fri hånd, satte i blomster streng som støtte. Disse setter jeg nedi sugerør i kaken. Stjernene tørket jeg noen timer. Men kunne brukt de med engang for de holdt fasongen bra! Snurre pynten triller jeg bare til en tynn pølse og tvinner den rundt et sugerør. Lar de tørke og drar de forsiktig av. Satte en blomster streng i den også så den kunne stå rett opp. Kan også bruke en tre grill pinne.

Øverste etg er trekt i hvit fondant. Limte på striper i forskjellige farger med spiselig lim. Navnet er laget i First Impressions silikon form. Har lagt fargene lagvis så det ble en regnbue effekt

Mikke Mus siluetten er en utsikker jeg har kjøpt på Ebay for en billig penge 😉 Jeg fikk en av innbydelsene til bursdagen så jeg fikk laget fargene akkurat som de. For de som vil hvite fargen er den blå bluebell fra SK. Den grønne er holly/ivy fra SK. Å den gule er en blanding av Daffodil og Marigold fra SK

Når jeg trillet ut kulene brukte jeg perleformen fra First Impressions mold, den største på 14mm. Tok 2 kuler og trillet de sammen, da blir de ganske like i størrelse. Her ser du en trinn for trinn på hvordan man bruker perleformen. Fatet (drum) ble også trekt med blå fondant og med et silkebånd på kanten rundt

Gratulerer med 1 års dagen Lucas!

Tusen takk for at du tittet innom 🙂 Ha en flott uke!

Til vi sees igjen…

Blogglisten Bloggurat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 tanker om “Mikke Mus 3 etg kake

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *