Mønsterkjevle med hjertemønster

Velkommen til Hanne`s kaker [ cakes by Hanne ] 🙂 Det finnes så mange flotte mønsterkjevler der ute og denne gang har jeg brukt en med noen nydelige hjerter på, perfekt på en bryllupskake <3

Denne mønsterkjevlen er å få kjøpt hos www.kakeboksen.no. Her er en direkte link til den. Husk rabattkode Hannes-Kaker så får du 5% rabatt på hele kjøpet 🙂

Jeg starter med å kjevle ut en lang strimle i marsipan eller det man vil bruke. Går over med en smoother så den blir glatt og fin. Måler på kaken hvor bred jeg ønsker den. Skjærer den så til i ønsket bredde. Begynn i enden og rull kjevlen bortover med et bestemt trykk

Så fint mønster <3 Viktig at ikke marsipanen er for tynn for da vises ikke mønsteret så godt. Denne rullepinnen/kjevlen var faktisk veldig enkel å gå over igjen med på de plassene som ikke vistes mønsteret så godt. Traff faktisk bra på mønsteret når jeg prøvde. Pensle gjerne med pearl dust for å få en fin skimmer effekt. Evt spray med pearl spray

Kaken trekte jeg på vanlig måte med marsipan først, her er et innlegg om å trekke en kake. Pensle kaken med litt spiselig lim eller vann. Legg så strimlen rundt kaken. Denne kaken er ganske liten så da trengte jeg ikke å skjøte. Men på kaker som er store kan det være at man må lage flere strimler for å få nok hele veien rundt

Som du ser så er den strimlen jeg la på ikke så høy som kaken, men det er pga at jeg skal ha en drapering over. Man kan jo ha den i sånn høyde, eller høyere, eller evt bare halvt oppe på kaken, det er også stilig

Å sånn ble altså min utgave 🙂 Jeg laget draperingene ved å ta sammen en bit marsipan og limte den på med spiselig lim. Har skjøt under hver sløyfe, så det er 6 biter med drapering jeg har brukt

Å sånn var hele kaken da <3

Denne mønster kjevlen tror jeg hadde blitt helt perfekt å bruke til å lage pynt på cupcakes også 🙂 Jeg prøvde den på et helt lokk til en kake, men da ble den litt for liten. Det ble et spor i marsipanen etter hver ende på kjevlen. Så den passer best til små detaljer som dette 🙂
Tusen takk for at du tittet innom <3
Til vi sees igjen…

Blogglisten Bloggurat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 tanker om “Mønsterkjevle med hjertemønster

  1. Kjempefin ble den :)har vurdert å kjøpe meg den der og en med et annet mønster.Så da passer det jo bra med litt rabatt.
    men får vel vente noen dager til det siste jeg bestilte fra kakeboksen er i hus;)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *