Påske giveaway AVSLUTTET

Jeg samarbeider blant annet med www.kakeboksen.no, lager litt trinn for trinn til dem og forteller dere litt om hvor mye flotte produkter dem har 🙂 Å no er jeg så heldig å ha fått sponset en pakke med litt  «kakestæsj» til min giveaway.

Kakeboksen er en super nettbutikk som har masse flott kakeutstyr. De sender raskt og er veldig behjelpelig! Er det noe du lurer på så ta bare kontakt med de og de vil hjelpe så godt de kan 🙂 Sånt setter vi pris på!

Her er det som en heldig person skal få

Det er hvite sukkerperler fra Funcakes, bitte små hvite perler (non-pareils) fra CK, cupcakesformer og en utstikker til bl.a. cupcakes 🙂

Har du lyst på dette….? Ja da må du gjøre dette:

* kommentere under innlegget her, legg inn fullt navn eller e-post adr
* lik gjerne Kakeboksen på facebook
* dele bloggen min. Bare å trykke på linken under her «del på facebook»

Bloggen min har akkurat passert 100 000 sidevisninger og det er helt fantastisk! Å nærmer seg 30 000 besøkende… Jeg er så glad for det!

Håper mange blir med på dette selv om det er påskeferie 🙂 Men er jo kanskje da man har tid til baking  <3 Jeg vil helst ha minst 50 kommentarer før jeg trekker en vinner. Så del i vei med dine venner 🙂 Jeg trekker en vinner på 2. påskedag. Så din kommentar må være registrert innen kl 21.00 den 9/4-12. Bare en kommentar per person, kommer det flere sletter jeg den ene… Jeg får ikke til å kommentere på deres kommentarer for da blir det kluss i rekkefølgen, men jeg leser alt 🙂 Å jeg kan nåes på hanneskaker@ntebb.no eller på facebook siden min Hanne`s kaker. Vinneren trekkes ved å bruke randorm.org.

Lykke til!

God påske alle sammen! Stor påskeklem fra meg <3
Del bloggen på Facebook

Blogglisten Bloggurat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

93 tanker om “Påske giveaway AVSLUTTET

 1. Klart jeg er med på GA her hos deg;)
  Jeg liker deg på FB fra før av og deler når jeg får logget på en pc (går ikke på iPhone:/)

  God påske til deg:>
  Klem fra Veronica,
  (frkmuffin @ hotmail . no)

 2. Hei, Hanne! 🙂 Kjempe fin blogg. Bruker ofte veldig mye tid innom her! 🙂 Får mye inspirasjon av deg. Bloggen din er delt på Facebook, jeg liker allerede kakeboksen.no !:) Håper jeg vinner denne gangen! 🙂

  naz_ajmal@hotmail.com

 3. Blir inspirert utrolig mye av deg! Og dine trinn for trinn, fikk meg til å starte å bake!
  Har delt bloggen din på Facebook :)petrarobin1@hotmail.com

 4. Gratulerer så mye med fantastiske 100 000 sidevisninger 😀 Det er vel fortjent!! 😀
  Håper du tar turen innom min give away også om du ikke allerede har vært der 🙂
  God påske , Hanne 🙂

 5. så gøy.dette vil jeg gjerne være med på!! elsker bloggen din som du vet 😉 og er fast tilhenger av både deg og kakeboksen 🙂
  ha en super fin påske!!

 6. (⁀`⁀,) ☆ ☆ ☆ Jeg liker Kakeboksen på FB
  .`⋎´☆¸.•°*”˜˜”*°•.☆ Har delt bloggen din på FB
  ☆¸.•°*”˜˜”*°•.☆ ☆Knall fin premie du har,har fulgt deg lenge
  •°*”˜˜”*°•.☆ ☆ ☆ ☆å har fått med meg masse fine bilder,
  og massevis av inspirasjon.Takk for kjempe fin blogg.
  Ønsker deg en GOD PÅSKE
  Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄ƷVarm påske hilsen fra Monica Karin Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
  Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ canim_monica@hotmail.com Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

 7. hei Hanne:)
  jeg hiver meg på denne jeg også:D ønsker deg og jentene ei god påske:D gabrielsen sender påskekos til minsta:D
  har delt 😀
  veronica tørset 🙂

 8. Hei!
  Jeg «liker» både denne sida og kakeboksen på fb. Er stadig inne her og titter, en av mine absolutte favorittsider. Jeg finner masse inspirasjon, nyttige tips og gode forklaringer her. Tusen takk for alt du deler 🙂 Nå driver jeg og planegger dåpskake til mitt 10. barnebarn 🙂
  Hilsen Randi Løchsen

 9. Deler og liker, for flottere blogg finnes vel knapt. Skikkelig inspirasjon og en får lyst til å prøve selv 🙂 Jeg må bare komme meg i bakemodus!
  God påske
  Hilsen Tone S. Bjørnes

 10. Ja takk til nytt stæsj 🙂 delt blogge igjen på facebook, er din følger og liker kakeboksen på facebook allerede 🙂 🙂 de har sååå mye fint.

 11. SPENNENDE,HAR BEGYNT Å BAKE IGJEN,OG VIST BLOGGEN DIN TIL FLERE I PÅSKA.MIES KAKE(DET SOM VAR IGJEN,BLE MED PÅ HYTTA I MERÅKER OG BEUNDRET OG SPIST.GO GIRL-DETTE ER BRA.LIKER TRINN FOR TRINN -SMART OG INSPIRERENDE.KLEM MARGARET MAALØ,margaretpaaerten@gmail.com

 12. Utrolig fin den kaka med de lilla/hvite blomtsene du har her. Første gangen jeg er her på bloggen og facebooksiden din. Kommer til å fortsette med det. De var flotte begge to 🙂 Ønsker deg en fortsatt god påske…hilsen May-Britt olsen. maybolsen@hotmail.com

 13. Oppdaget nettopp bloggen din. så mye fint det var her ! Og så mye fristende ! 🙂
  Håper jeg vinner og gratulerer med så mange sidehenvisninger!
  – Tone Irén
  toneab(at)mac.com

 14. Jeg elsker siden din!! Ingen smisking her nå altså. Bare fullstendig ærlig!! 😀 Og slenger meg mer enn gjerne med på denne. 😉
  Hilsen Kristina (kriros@hotmail.com)

 15. Jeg vil gjerne være med på trekningen 🙂 Har fulgt bloggen din en god stund nå, jeg er veldig imponert over alt du får til 🙂 Lette beskrivelser for oss amatører 😉
  God påske!!
  Anne Margrete Nystad
  amnystad@hotmail.com

 16. Kjempefin bloggen din Hanne! Og kakene er jo bare fantastiske!! Ikke lenge til jeg kommer med en ny bestilling;)Vil gjerne bli med i trekningen:)Er allerede medlem av kakeboksen og har delt siden din på FB igjen(med glede)!! Håper du har hatt en fin påske: Klem Katrine post@junibacken.no

 17. åh – denne vil jeg gjerne være med på! krysser fingrene for meg selv – og ønsker alle lykke til!
  Liker selvfølgelig kakeboksen allerede og har alt delt blogglink på fb!

  tittin72@live.no

 18. Tone Lise Johannessen. Liker siden din på Facebook og den er topp og denne bloggen er også super fortsatt god påske av det som er igjen:-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *