Stor rose tutorial

Velkommen til Hanne`s kaker [ cakes by Hanne ]! I denne tutorialen (trinn for trinn) vil jeg vise hvordan jeg lager denne store rosen. Metoden er også til dels den samme når man lager vanlige roser så verdt en titt 🙂

Tutorialen til denne rosen er å få kjøpt på min facebook shop, intro tilbud nå til bare 10 kr! Da får du noen tips til hvordan masse man bruker. Bilder av hvordan jeg bygger opp denne store rosen og forklaringer på det får du i denne tutorialen 🙂

Trinn for trinn (tutorial) vil bli å få kjøpt der med Paypal og man laster da ned en PDF fil etter gjennomført betaling. Denne PDF filen inneholder bilder, forklaring og tips for å lage en blomst, kake eller pynt f.eks. Som jeg forstår er det kun mulig å betale gjennom PC, ikke mobil eller Ipad. Tror jeg… Skulle det være noen som ikke vil ha Paypal eller ikke får til betalingen ta kontakt på hanneskaker@ntebb.no så kanskje vi finner en løsning. Paypal er forresten et veldig trygt og greit betalings middel når man handler endel på nett, mere info om Paypal her. Lager i første omgang bare PDF filer på norsk, men finnes jo alltids google translate 🙂 Det er jo også veldig greit å ha en PDF fil liggende på Pc`n sin for da har man den der når man trenger den og man kan også velge å skrive den ut. NB: Kopiering og videresending av PDF filene er ikke tillatt.

Takk for at du vil kjøpe tutorial av meg, det fører til at jeg kan lage enda flere og bedre trinn for trinn av mine kaker og pynt til dere 🙂

Til vi sees igjen…

Blogglisten Bloggurat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *