Test av Møllerens franske makroner

Jeg var så heldig å bli trukket ut til å få lov til å teste Møllerens franske makroner 🙂 Dette er en kjempenyhet de kommer med og veldig i tiden da…

Møllerens har kommet med mange nyheter innen bake og kakeverden den siste tiden. Å dette setter vi pris på 🙂 Selv om jeg er glad i å lage ting fra bunnen av så er det ikke alle som har tid eller mulighet til det. Å da liker vi gode, enkle og greie løsninger 🙂 Her er facebook siden til Møllerens også 🙂

Til denne pakken er det eneste man må ha i tillegg litt vann, 25 g smør og ca 1 ss melk. Så da skred jeg til verket med god hjelp av 4 åringen min 🙂 Å jeg fulgte oppskriften til punkt og prikke…

Inne i denne pakken er det 3 poser. De er godt merket så det er veldig lett å finne ut hva man skal bruke. Det er også med 2 sprøyteposer til å sprøyte ut makronene med og de var ihvertfall ikke for små…

Grei forklaring på baksiden av pakken. Å mange kjekke tips for andre smaker på siden av esken

Står at man skal bruke en håndmikser men jeg må jo bruke min nye lekre Kitchen Aid

Så 25 g varmt vann

Pisket det i 2-3 min, og det ble en tykk røre… Tror nok den kunne hatt godt av litt mere vann, men jeg valgte å bruke den som det stod på pakken

Gjør likedan med den rosa makronmiksen…

Å rosa var den

Jeg satte sprøyteposen i et glass og brettet ned sidene og fyllte oppi makronmassen

For å si det sånn så er ikke Møllerens gjerrig på størrelsen på posene sine…

Ble litt makronmiks nederst i hver pose… Klipp et hull i hver pose, en om gangen

Sprøyt ut makroner på størrelse av en 5 krone. Mine ble kanskje litt store for jeg fikk bare 10 av hver farge og det skulle være 16… Men jeg synes det var en grei størrelse å da 😉 Røren var litt for tykk så de ble litt tykke kanskje… Jeg dunket platen godt i bordet for å prøve å få bort tuppen på de…

De skal stå sånn i minst 15 min. Mine stod nærmere en halvtime

Stekte de på nederste rille. De tok lengre tid enn det stod på pakken for de var veldig klissete når jeg forsøkte å løsne de fra papiret. Så måtte ha de et par min lengre inni. Men det kan ha med at røren var litt tykk også… Etterhvert begynte de å bli litt brune, så da måtte de ut… Etter å ha avkjølt på bakeplaten så løsnet de greit fra papiret. Tror nesten alle sammen sprakk litt på toppen, enda de hvilte lengre før steking enn det som stod på pakken

Så fyllet 🙂 Ha fyllmiksen, mykt smør og melk i en bolle

Bruk håndmikseren og pisk det sammen i et par min

Smør på miksen på ene halvdelen av den avkjølte makronen

Legg den andre oppå

Å vips så hadde jeg 10 stk ferdige makroner 🙂

De så jo lekre ut 🙂

Her ser du den hvite ble litt for brun…

Smaken var veldig god. Men jeg synes nok de hjemmelagde er bedre… Var litt annen konsistens på de, veldig seige inni og litt kompakte kanskje. Mens de jeg har laget selv fra bunnen av er nok mere luftige på smak. Men absolutt gode da 🙂 Kremen var god, men søt så noen dråper sitronsaft hadde nok gjort susen tror jeg 😉 Min gode hjelper på 4 år syntes de var gode! Lillesøster på 1,5 år slikket litt på kremen… Men hun er ingen søtmons 😉

Konklusjon: Enkle å lage, gode på smak. Jeg vil nok prøve litt mere vann i makronmiksen neste gang, tror det hadde hjulpet. Jeg synes nok de hjemmelagde er bedre og kommer nok til å bruke det. Men dette var et veldig fint og godt alternativ til de som ønsker en mere lettvint utgave. Alle klarer å lage disse 🙂 Litt synd at nesten alle sprakk på toppen. Men var en liten sprekk bare…

Takk til Møllerens for at jeg fikk teste denne 🙂 Har også en pakke med brownies liggende som skal testes snart…

Til vi sees igjen

Del bloggen på Facebook

Blogglisten Bloggurat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 tanker om “Test av Møllerens franske makroner

  1. Jeg har også prøvd disse i dag, og fulgte ikke helt med når jeg hadde vannet oppi, så det ble litt mye, men gikk fint å bare spe på med litt melis. Gode på smak, og enkel å lage, men de helt hjemmelagde er nok bedre, sånn er det bare 😉

  2. de SER ihvertfall gode ut 🙂 laget noe lignende etter oppskrift på cupcake-pakken fra møllerens, og de ble ihvertfall kjempegode, så om disse er i nærheten av det samme, spørs det om det blir en ny favoritt blant småtrollene her i huset 🙂

    • De var gode å ja 🙂 Men så at min datter spiste en halv av disse og 2-3 av de hjemmelagde så hun likte nok de best. Men som sagt så er det et veldig godt alternativ hvis man ikke vil eller kan lage selv 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *