Timmy tid kaken

Lille søte Oliver på 2 år er så glad i Timmy tid 🙂 Å da fikk jeg en morsom oppgave. Var utrolig artig å lage en sånn kake, og spesielt til Oliver. Har laget dåpskaken hans, 1 års kaken og no 2 års kaken 🙂 Stas!

Inni denne kaken er det Nettbakerens sukkerbrød som du finner oppskrift på her. Vaniljekrem og jordbærmousse finnes det også oppskrift til på bloggen min 🙂

Jeg laget Timmy og Anda noen dager før, kommer trinn for trinn på de også…

Barnehagen laget jeg i Cereal treats som du finner oppskrift på her. Den laget jeg også noen dager tidligere…

Jeg smurte opp barnehagen med et tynt lag med smørkrem

Jeg brukte en sånn mønstermatte til å lage tre-mønster med. Legg den oppå marsipanen og rull over med en kjevle

Jeg brukte litt maizenamel på matten så kost bort dette, kan også smøre den inn med matfett

Så kledde jeg inn barnehagen med marsipanen. La den på i biter ikke hele på engang

Satte så på tak, vindu og en dør

Jeg satte inn et par trepinner i barnehagen som støtte nedi kaken

På selve kaken laget jeg flere detaljer som jeg tok fra serien. Ville prøve å gjøre det ganske likt… Så nrk3 super på nett ble flittig brukt noen dager… 😉 Å nå er visst minstejenta på 1,5 år blitt hekta…

Litt busker og blomster…

En grind…

Baksiden av kaken, laget noen blomster ranker på barnehagen

Fra andre siden av kaken…

Her noen flere bilder…

Oppå kaken laget jeg en sti av steiner, les marsipan…

Timmy kommer det trinn for trinn på i morgen regner jeg med 😉

Å anda kommer etter det en dag…

Håper du fant noen tips til å lage en Timmy tid kake 🙂 Å som sagt flere trinn for trinn kommer 🙂

I dag har jeg kjøpt meg Kitchen Aid og er så spent på å få brukt den 🙂 Kjøpte den på Traktøren Byhaven i Trondheim, en super butikk med super service. Her er facebook siden deres. Å de har åpnet en helt utrolig lekker egen bakeutstyrs butikk. Det liker vi 🙂 Min trofaste Kenwood skal nok fortsatt ta de største jobbene men kjekt å ha en mindre maskin til cupcakes, kakefyll osv… Å med mindre bråk 😉

Her er bilde av min nye skjønnhet 🙂 Lekker om jeg så skal si det selv! Jeg syntes jeg fortjente en sånn…

Ha en flott tirsdag alle sammen! Stor klem til alle dere lesere ut der <3
Til vi sees igjen…

Del bloggen på Facebook

Blogglisten Bloggurat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 tanker om “Timmy tid kaken

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *