Velkommen!

Velkommen til Hanne`s kaker [ cakes by Hanne ]! Å ikke minst velkommen til min nye blogg 🙂 Denne er jeg veldig stolt over for jeg har klart alt selv! Har ikke så mye peiling på wordpress eller det å designe blogg. Men jeg har jo lært endel på det året jeg har holdt på med den andre bloggen og det tar jeg jo med meg 🙂 Utrolig hva man klarer når man har bestemt seg for at dette skal jeg fikse og dette vil jeg klare selv 😉

Roser laget i Satin Ice gumpaste. Fåes kjøpt hos blant annet www.kakeboksen.no

Er ikke helt i boks med all design enno, så endel ting vil nok komme til etterhvert 🙂  Så som dere sikkert har oppdaget allerede er adressen til denne bloggen www.hanneskaker.com. Har heldigvis klart å fått med alle innlegg og kommentarer fra den gamle bloggen www.hanneskaker.blogspot.no. Så alle trinn for trinn og alle oppskrifter skal være med over 🙂 HURRA! Kommenter gjerne under her hvis du skulle mangle noe eller noen av innleggene har mangler… Eller om noen linker i innlegg ikke virker. Er over 200 innlegg med over fra den gamle bloggen og disse har jeg ikke gått igjennom å kontrollert… Har tatt noen stikkprøver og de var i orden.

Håper at med å gå over til denne bloggen vil dere oppleve at ting går raskere enn tidligere… Vet noen har syntes at bloggen var for treg, at sidene brukte lang tid for å laste opp.

MEN som sagt så er jeg ikke helt i mål enno så bær over med meg om noe ikke er så bra som det skulle vært… Å gi meg gjerne en tilbakemelding i kommentarfeltet under her om det skulle være noe 🙂

Til vi sees igjen…

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 tanker om “Velkommen!

  1. gratulerer med ny blogg Hanne!!! gleder meg til å følge deg videre 🙂
    god helg og ha en fin førjulstid!!
    klem fra Hilde

  2. Heia Hanne og gratulere med ny blogg 🙂 Denne var kjempefin ( det var den andre og, bare litt vrien å navigere ). Har fulgt deg en tid og gleder meg å fortsette å følge deg. Masse ølykke til.
    Hilde <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *