Villervalla Giveaway! AVSLUTTET

Hei alle sammen nå er det vel på tide med en ny Giveaway eller hva…? Denne gangen er jeg så heldig å ha fått med Villervalla! Har ikke så mye med baking å gjøre, men vi trenger jo klær uansett selv når man baker… 😉 Å ihvertfall våre søte små må ha fine klær som er supergode å røre seg i. Villervalla har fargerike flotte klær til barn under 8 år. Å mens man prøver på barna disse herlige klærne så kan man jo lage gode cupcakes…

Disse cupcaksene vil jeg påstå uten å overdrive er de beste vanilje cupcakes jeg noensinne har smakt 🙂 Å med en luftig og god marsmellowkrem topping…  Trinn for trinn kommer så følg med… 😉 Her er de pyntet med grønne og gule Villervalla stjerner som matcher klærne 🙂

Grønt er virkelig skjønt på Villervalla

De blå stjernene til Villervalla taes igjen på cupcakesene…

Love it <3

Artig med noe annet enn bare de typiske jente fargene… 😉

Å så litt rosa og svarte Villervalla stjerner…

Som matcher denne herlige heldressen…

Synes du dette ser bare riktig så herlig ut…? Nå kan du være så heldig å få et gavekort på 300 kr hos www.villervalla.no <3 Flotte klær til barn, barnebarn, tantebarn, onkelbarn osv... For å bli med i trekningen av dette har jeg noen regler 😉 * Gå inn på www.villervalla.no og se på de fine klærne, kommenter under innlegget her hvilket plagg du kunne tenkt deg. Kan legge inn en link til produktet i kommentaren under her hvis du vil

* Lik gjerne Villervalla på facebook: Villervallashop.no og følg bloggen deres: Junibacken

* Setter pris på om du har lyst å dele noen av disse sidene på blogg eller facebook 🙂

Denne giveawayen er ferdig, sjekk her for vinneren. Følg med meg videre for det kommer nok flere giveawayer 😉

Bare en kommentar fra hver person blir godtatt, hvis det kommer to kommentarer fra samme person slettes den ene… Å til de som velger anonym når dere kommenterer vær så snill å skriv navn eller e-post adresse i kommentaren sånn at det blir lettere å finne en vinner 🙂

Trekningen blir gjort ved å bruke random,org som trekker et tilfeldig nr av alle de som har kommentert under her. Den øverste kommentaren er nr 1 osv. nedover listen…

Kommenter innen kl 21 på søndag den 11/3-12. Vinneren blir annonsert på bloggen her etter det. Fristen utsettes noen dager ved mindre enn 50 kommentarer…

Jeg kan dessverre ikke svare på spørsmål dere stiller under dette innlegget for da blir det rot i rekkefølgen… Så spør meg heller på facebook siden min Hanne`s kaker eller på hanneskaker@ntebb.no

Med dette innlegget starter jeg en serie som går over 4 dager 🙂

Dag 1: Giveaway <3
Dag 2: Trinn for trinn på verdens beste Vaniljecupcakes
Dag 3: Trinn for trinn på marsmellow kremen
Dag 4: Trekning av Giveawayen

Så følg med på bloggen min de neste dagene og del gjerne med alle dine venner så de å får bli med på dette 🙂

16/3-12: En vinner er trekt, så det er for sent å bli med 😉 Her finner du vinneren. Kommer flere giveaway fra meg så følg med videre…

Til vi sees igjen…

Blogglisten Bloggurat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

58 tanker om “Villervalla Giveaway! AVSLUTTET

 1. Kjempefin blogg =)
  Titter innom en gang iblandt.
  Søte og fine, både klærne og kakene ;o)

  MVH Grethe Mitchell

 2. Mormorhjertet går helt i stå når hun ser så flott en premie. Jeg vil gjerne vinne, så det blir kjole på mormor’s gull til sommeren 🙂

  Mvh Anita Holte – som eeeelsker bloggen din <3

 3. Canvas jakken var fin. HAdde passet mine to barnebarn. Kjøpte forresten masse av vinter kolleksjonen til jul til familie og venners barn. Hærlige farger. Venter på cupcakes oppsskrifta di no HAnne. Flott blogg.

 4. Så masse fine klær, jeg som er mamma til en gutt blir alltid i ekstase når ikke alle gutteklærne bare er blå (eller svarte med roboter:S) Jeg digget serien som heter Grønn Stjernetrykk, den skjønne lua, genser og grønn jakke – for en herlig farge:)
  – Min blonde lille tass hadde blitt nydelig og vårlig:)

  Liker vv nå på fb og jeg deler siden der så mine venner ser den!!

  Krysser fingrene for meg og lille Vetle gutten min <3

 5. Fine og gode klær, vi vil være med!
  Canvasjakka står på ønskelista til eldstejenta og en god og myk dongerioverall til den minste for eksempel. Mye fint, ingen problem å finne noe her!
  Mvh Berit B M

 6. Du har en herlig blogg. Hvis æ vinn vil tuppa mi ha turkise stripete kjole 🙂 her er vi glade i villevalla kjolene. Lill Eva

 7. Morsomt med Giveaway! Fin-fin blogg og veldig gode og fine klær! Canvasjakke str 86 i turkis ønsker vi oss her i huset 🙂
  Vennlig hilsen Maren B. Moen

 8. Mye stilige klær 😀 en kjempe koselig blogg 🙂 følger den hver dag :p håper på en vinnersjangse :D:) ha en fortsatt fin kveld!
  Klem hilde bærheim
  Mail: hilde170@hotmail.com
  I tilfelle jeg er så heldig og vinner 😀

 9. Prøver lykken:) Har to gutter og det var masse kule klær:) Digger bloggen din:))
  Linn Tove (linntove1980@yahoo)

 10. Mye fint tøy! Jeg hadde bestilt canvasjakke og matchende lue til gutten min hvis jeg vinner!

  Trine Ellingsberg

 11. Hei. Hiver meg med i siste innspurt:) liker facebooksiden og fant ut at jeg kunne tenkt med canvas jakke sort til minstemann på 7 år:)deler linken på min facebook:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *