Vinner av giveaway 23/9-2/10

Velkommen til Hanne`s kaker [ cakes by Hanne ]! Tusen takk for alle hyggelige kommentarer og for at dere har delt bloggen masse 🙂 Mange nye likere har kommet til på facebook siden min Hanne`s kaker også, jeg er så glad <3 Men over til det dere venter på....  Nemlig vinneren av dette verktøy utstyret..........

Sånn har jeg valgt en vinner:

Det er kommet inn 111  kommentarer, den som ligger øverst (anonym… ) er nr 1. Og den nederste er den siste (Lorelei Pacada  …), dvs nr 111 .

På www.random.org har jeg lagt inn antall kommentarer og det er blitt trekt ut nr. 5


Å den heldige vinneren er………………………………… anonym……. med denne kommentaren:

Gratulerer så mye! Send meg en mail på hanneskaker@ntebb.no med adressen din så skal du få tilsendt din premie 🙂 Dumt ikke mail adresse står der men håper du ser dette 🙂 Å det regner jeg jo med 🙂

Jeg måtte slette noen kommentarer fordi samme hadde lagt inn flere ganger. Er bare en sjanse skal det være rettferdig 😉

PS: Hvis ingen vinner melder seg innen 2 uker dvs den 16/10 vil jeg legge ut giveawayen på nytt.

Igjen alle sammen tusen takk for hyggelige kommentarer! Setter veldig pris på det <3 Å tusen takk for god bedring kommentarer, formen er bedre og jeg skal begynne å bake igjen snart <3 Så følg med meg fremover...
Til vi sees igjen….


Stor klem og…

Blogglisten Bloggurat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 tanke om “Vinner av giveaway 23/9-2/10

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *